Leer goed te werken met WordPress!

Uw eigen zakelijke Weblog

Het WordPress CMS systeem is uiterst geschikt voor een eigen Zakelijke Weblog. De training WordPress Zakelijke Weblog wordt in twee verschillende modules gegeven. Het is niet noodzakelijk om beide modules te doorlopen om met WordPress te werken.
 

Modules
#1 Werken met WordPress – Leer alles om uw eigen Website/blog op te zetten met het systeem WordPress. WordPress is een zeer makkelijk systeem om een professioneel uitziende Website/blog te maken en te beheren. Met heel veel verschillende thema’s (stijlen) die aangepast kunnen worden en tal van diverse plugins en widgets.

#2 WordPress Thema’s (Theme) ontwerpen. – Aanvullende module. Leer uw eigen thema (lay-out) te ontwerpen in de huisstijl van uw bedrijf, organisatie of naar uw eigen vrije keuze.

De beide trainingen zijn individuele trainingen en kunnen binnen enkele sessies gedaan worden. Ook is het mogelijk om deze training als een stoomcursus binnen één (korte) dag te doen.
 

Doel van deze trainingen: Uw eigen zakelijke Weblog!
Tegenwoordig wordt er veel gesproken over Blogmarketing, Inbound building, Corporate Blogging, Company Blog en meer van die mooie indrukmakende woorden en termen. Maar wat houdt het in, en hoe kunt U daar Uw winst mee doen?

Het doel van onze training is om inzicht en ervaring te krijgen in het zakelijk bloggen. Om in contact te blijven met uw klanten. Ten tweede is het belangrijk dat u daarbij een goed uitziende professionele Weblog krijgt, die makkelijk te beheren en te bewerken is en waarmee u makkelijk uw producten, nieuws, ontwikkelingen, tips, etc. kunt delen met uw zakelijke relaties en potentiële nieuwe klanten. Een Weblog kunt u ook onderbrengen onder een naam als: Weblog, Blog, Mijn Blog, Nieuwsblog, Nieuws, Tips & Trucs, enzovoort.
 

Werkt dit, een zakelijke Weblog?
Wel u leest dit artikel. Via mijn Nieuwsblog kan ik u benaderen. Ook U kunt uw (nieuwe) klanten benaderen via een eigen weblog.

Wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in, of bel ons op (0527) 652820

Vraag vandaag nog een offerte aan en vul het onderstaand formulier in.

Uw naam: *

Uw email-adres: *

Uw telefoonnummer: *

Offerte aanvragen voor:
Individuele trainingGroepstrainingWorkshopTraining op Afstand

Ruimte om een bericht mee te sturen:


Vul de veiligheidsvraag in s.v.p.:

 
Onze WordPress experts geven training op maat, afgestemd op uw persoonlijk niveau en wensen.

Leer snel en makkelijk uw eigen Website te beheren.

Wij bieden onze deelnemers en cursisten nazorg en service.

Recente reacties