Leer goed te werken met WordPress!

WordPress Training voor Ondernemers
Een WordPress training is een goede investering voor de Ondernemer omdat deze veel voordelen biedt. Zowel op kort termijn als op lang termijn. Wij bieden onze WordPress Trainingen zowel individueel als in groepsverband aan.

Door het volgen van een WordPress Training is de Ondernemer niet altijd meer afhankelijk van derden

Eenmaal een WordPress Training gedaan, betekent dat de Ondernemer of ZZP-er voortaan zelf actie kan ondernemen. Bijvoorbeeld om zelf aanpassingen of wijzigingen aan te brengen, een eigen Nieuwsblog starten, Nieuwe producten of afbeeldingen plaatsen. Dit geeft een grote mate van onafhankelijkheid, omdat de Ondernemer niet meer langer derden moet inroepen om Service te verlenen aan de Website. Dit kan ook besparen in een duur onderhoudsabonnement.

De WordPress Training geeft inzicht in het hele “Website gebeuren”

Bij onze WordPress Trainingen hebben we meerdere keren Ondernemers en Managers gehad, die over een eigen Website-team beschikken, maar de WordPress Training deden om zelf inzicht te krijgen in deze materie. Om daardoor duidelijker hun eigen wensen en mogelijkheden te kunnen inschatten en om deze met hun team te kunnen doornemen. In onze individuele WordPress Training kunnen we volledig aan de wensen en behoeften van de deelnemer voldoen, beginnend op het instap niveau van de deelnemer. Wij hebben ondernemers verheugd zien reageren, doordat zij meer inzicht verkregen over “dat hele Website gebeuren”.

De WordPress Training als “Learn & Earn” pakket

Met PlusComp Computertrainingen & Webdesign hebben we een speciaal pakket samengesteld voor de Ondernemer en ZZP-er. Dit pakket wordt genoemd “Learn & Earn”, dat letterlijk beteken “Leer & Verdien”. In dit pakket leert de Ondernemer alle belangrijke zaken die hij of zij moet weten om een Website goed draaiend te houden en om zelf aanpassingen en wijzigingen aan te brengen.

Wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in, of bel ons op (0527) 652820

Uw naam: *

Uw email-adres: *

Uw telefoonnummer: *

Offerte aanvragen voor:
Individuele trainingGroepstrainingWorkshopTraining op Afstand

Ruimte om een bericht mee te sturen:


Vul de veiligheidsvraag in s.v.p.:

 
Onze WordPress experts geven training op maat, afgestemd op uw persoonlijk niveau en wensen.

Leer snel en makkelijk uw eigen Website te beheren.

Wij bieden onze deelnemers en cursisten nazorg en service.

Recente reacties