Leer goed te werken met WordPress!

Om goede Websites of Webshops te blijven maken, hebben wij verschillende talenten nodig.
We zijn op zoek naar medewerkers die parttime mee willen werken in ons team.

Versterk ons team met de volgende taken

Website ontwikkelaars, tekstschrijvers in Nederlands en diverse andere talen, fotografen, grafische ontwikkelaars, Flash ontwikkelaars, PHP script schrijvers, Java & Ajax,  App ontwikkelaars, WP-plugin ontwikkelaars, SEO medewerkers, enz.

Dit is een leuke manier om munt te slaan uit je talent. Misschien ben je een student en vind je het leuk om je talent in te zetten en vanuit de praktijk je talent verder te ontwikkelen.

Sluimerend talent

Er is veel sluimerend talent dat niet ingezet wordt. Misschien ben jij ook zo iemand, dan vinden wij het fijn om beroep op je te mogen doen. Heel veel hebben wij zelf al in huis, maar het is altijd goed om extra hulp voor handen te hebben. En het levert aardig wat op. Je kunt ook als reserve meedraaien. Mochten we een keer “ongelegen” bij je aan kloppen, dan is dat gewoon bespreekbaar. We gaan dus heel vrij en flexibel met elkaar om.

Leeftijd, Locatie en onze Doelgroep

Leeftijd en Locatie speelt geen rol. We werken langs legale kanalen. De websites die we maken zijn zonder geweld, racisme, porno of illegale grijze gebieden. Onze doelgroep en klanten zijn het Midden en Kleinbedrijf (MKB), Starters, ZZP-ers, Verenigingen, Stichtingen, etc.

Versterk ons team en doe mee!

Versterk ons team door contact met ons op te nemen via het contactformulier en vertel ons waar je goed in bent en wat je zou willen doen.
Vertel daarbij iets van jezelf, wie je bent, waar je woont en wat je doet.
Serieuze aanmeldingen krijgen altijd reactie van ons terug.

Uw naam *

Uw emailadres *

Uw telefoonnummer *

Uw Website

Uw bericht


Vul de veiligheidsvraag in s.v.p.:

 
Onze WordPress experts geven training op maat, afgestemd op uw persoonlijk niveau en wensen.

Leer snel en makkelijk uw eigen Website te beheren.

Wij bieden onze deelnemers en cursisten nazorg en service.

Recente reacties